Vi ser vår betydning og tar det på alvor

Samfunnsansvar

 

Vi i LIC Scadenta bryr oss om miljøet, og jobber hver dag 
for å finne gode miljøvennlige alternativer til kundene våre. 

Ved å være miljøbevisste sparer vi miljøet for skadelig avfall, og er med på å bygge en bærekraftig verden sammen. Markedet er fortsatt i oppstartsfasen med miljøvennlige produkter, og vi gleder oss til fortsettelsen! 

For at våre kunder skal få miljøvennlige produkter, bruker vi nå mye tid på å undersøke hvor og hvem som nå kan gi oss de beste miljøvennlige alternativene. Vi tenker både på produksjonsmetode, materialer og leveranse. 

Vi har også et eget produktsortiment hvor du nå kan finne alle våre miljøvennlige produkter! 

 

 

LIC Scadenta

Sertifisert Miljøfyrtårn bedrift

I september 2011 ble vi sertifisert som miljøfyrtårn, som er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot privat og offentlig sektor. Det innebærer at vi må oppfylle en rekke krav som stilles til bedriften i forhold til miljøet.

Vi har gjennomgått en miljøanalyse som har ført til forbedrede og nye rutiner innenfor arbeidsmiljø, internkontroll-HMS, energiforbruk, innkjøp, transport og avfallshåndtering. Tiltakene er konkrete og målbare, og skal være lønnsomme for den enkelte bedrift.

Vi velger også produkter som tilfredsstiller krav til miljøet. Dette gjør at du som kunde alltid kan velge mellom en rekke miljøvennlige produkter hos oss. Det blir bedre for miljøet, for oss og for våre kunder.

 

Vi støtter

Tannhelse Uten Grenser

Tannhelse Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon (forening) som arbeider for å fremme oral helse i land der det finnes dårlige tannhelsetilbud. En gruppe frivillig tannhelsepersonell reiser og hjelper dem som har størst behov for behandling, uavhengig av pasientens politiske, etniske og religiøse tilhørighet. De frivillige arbeiderne utfører gratis akutt behandling, profylaktisk arbeid og undervisning i oral helse.

LIC Scadenta donerer en fast sum til veldedig arbeid, som julegave til våre kunder hvert år. Vi har valgt å støtte Tannhelse uten grenser med disse midlene.

I tillegg donerer vi stadig brukt utstyr som forsatt har levetid igjen, overskuddlager med mer.

 

Ved å klikke "Aksepter alle" så godkjenner du til at vi kan innsamle informasjon om deg til ulike formål som forbedrer din opplevelse på vår nettside som: funksjonalitet, statistikk og markedsføring.